jueves, 20 de octubre de 2011

QUÈ ESTIC APRENENT CUIDANT A UN INSECTE PAL?


El fet de cuidar un insecte pal està sent una experiència molt enriquidora ja que en un primer moment va ser necessari investigar coses sobre aquests insectes com per exemple: què menjaven, com bevien, en quin tipus d’hàbitat vivia?... arrel de buscar aquesta informació van sorgir noves curiositats com; quant arriben a mesurar, quina és la seva esperança de vida, com es distingeix el mascle de la femella?...






Un altre aspecte important que ha aportat coneixements ha sigut la realització d'activitats a classe. Activitats com el mural ens ha ajudat a reflexionar sobre aspectes com: si els insectes pal mengen heura, quin és el procés que segueix aquesta dins l'insecte fins que surt convertida en excrements? A més, aquesta és una activitat molt enriquidora no només pel simple fet d’aportar aprenentatges, sinó que també ha fomentat el treball en equip, la cooperació i la participació. Valors bàsics en un mestre d’EI.






En definitiva, he pogut adquirir nous coneixements els quals he anat construint amb el meu grup de treball i de manera autònoma amb les diferents qüestions que ens anaven sorgint a mesura que es descobria coses sobre el nostre insecte pal.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario